Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány

„Küldetésünk, hogy teljesebbé tegyük a fogyatékossággal élők életét."
"A szeretet gyógyítja az embert, azt is aki adja, azt is aki kapja."

Üzenet küldője: Egy anyuka 2014.05.22.
Üzenet: Kedves Napos Oldal!
Kislányom, Vivien szinte az Alapítvány létrejötte óta résztvevője a nyári táboroknak. Ez az egyetlen közösség és program, ahol igazán jól érzi magát és boldog! A hideg, szürke, téli napokon szívesen nézi újra és újra a táborokról készült videókat. Mindezért köszönettel és hálával gondolok az Alapítvány dolgozóinak és segítőinek áldozatos munkájára! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Üzenet küldője: balu 2014.03.26.
Üzenet: Sziasztok!:)
Miért is jo táborba járni...Fantasztikus lehetőség, jo programok buli és isteni gárda.Már most alig várom a folytatást!Kűlőn köszönet Takács Katának ki értűnk hajt már több éven át és azért hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodjunk!!!:))Vivát Szolnok!!! A mielőbbi viszontlátasig sziasztok:)
Üzenet küldője: Viki 2012.09.07.
Üzenet: Sziasztok!
Augusztus 19-től-24.-ig részt vettem a Zánkai táborban. Nagyon jó volt találkozni a régi barátokkal,s öröm volt megismerkedni általam eddig még nem ismert emberekkel is. Sokat jelentett számomra ez a pár nap. Az időjárás is kedvezett nekünk,a nagy melegben jól esett az úszás a Balatonban, nem is beszélve a matracon ringatózásról a vízen. A strandolás mellett közösen ellátogattunk az augusztus 20.-ai programokra is. A koncerteken mindenki nagyon jól érezte magát. A vízibiciklizés is nagyon jó volt. A segítőknek köszönhetően akik most is (mint mindig) teljes odaadással nyújtottak segítséget azokban a helyzetekben amit nélkülük nem tudtunk volna megoldani, sérülési foktól függetlenül mindenki minden programban részt tudott venni. Nagyon jó látni olyan lelkes fiatalokat akik nyári szabadságuk alatt önkéntes munkát vállalnak. Nagy élmény volt számomra az is, hogy megismerkedtünk a tábori berkeken kívül is ép fiatalokkal, akik velünk egy épületben voltak elszállásolva. Ők az első beszélgetés alkalmával is teljesen természetesen viselkedtek velünk szemben,ami nekem és úgy gondolom sorstársaimnak is nagyon jól esett. Annyira jó kapcsolat alakult ki köztünk hogy a tábor végén tiszteletbeli táborosokká avattuk őket. Minden este közösen kártyáztunk és buliztunk.
Köszönöm Katának a rengeteg szervezést amit annak érdekében tett hogy megvalósuljon ez a tábor. Nagyon jól éreztem magam, jövőre is veletek tartok!
Üdv mindenkinek: Viki
Üzenet küldője:Takács Kata 2012.09.03.
Üzenet: Sziasztok!!
Köszönöm mindenkinek a tábori élmények beszámolóit és a hozzászólásokat.
Örülök hogy jól éreztétek magatokat, várom a többiektől is a véleményeket!!
 HIÁNYOZTOK!! Puszi Kata.
Üzenet küldője: Bodnár Zoltán 2012.09.03.
Üzenet: Én idén először táboroztam a Napos Oldal Alapítvánnyal. Mint \"friss hús\" nagyon jól éreztem magam ezzel a frankó kis csapattal. Remélem jövőre is veletek tarthatok majd. Már most hiányzik a csapat, mindenki egy külön egyéniség. Zalánkám remélem Pesten majd összefutunk. Mindenkinek sok erőt és kitartást kívánok az év további részében.
Üzenet küldője:Képes Hajnalka 2012.08.30.
Üzenet: Sziasztok!
Én még kicsi vagyok írni nem tudok de Szüleimmel üzenem hogy a zánkai buli jó volt és mindenkit puszilok!
Hajnika!
Üzenet küldője: Képes Árpád 2012.08.30.
Üzenet: Sziasztok!
Szuper volt a zánkai tábor sok régi ismerőssel találkoztam és új ismeretséget kötöttem. Remélem hogy jövőre itt vagy máshol találkozok veletek a kis családommal együtt.
Üzenet küldője: Papp Fruzsi 2012.08.27.
Üzenet: Sziasztok kedves táborozók, önkéntesek!
Harmadik éve, hogy visszajárok önkéntes segítőnek a táborokba. Mindig élmény veletek találkozni és együtt tölteni egy pár napot nyaralással. A legutolsó tábor, amiről írni szeretnék, augusztusban Zánkán volt. A meleg nyári időt leginkább a Balaton partján töltöttük, vízibicikliztünk, tűzijátékot néztünk, moziztunk, játszottunk és sokat sétáltunk..:) A kártyapartik, esti beszélgetések pár nap után összehozták a csapatot. Egészséges emberként nagyon érdekes tapasztalat sérült emberekkel találkozni, nyaralni, segíteni nekik. Sokat lehet tanulni tőlük a kitartásról, életkedvről. Ajánlom minden egészséges társam figyelmébe, az ilyen lehetőségeket, mint ezek a táborok, hiszen nagyon sok tapasztalatot lehet itt szerezni. Mindenkinek akivel találkoztam a táborban, nagyon örültem, remélem, hogy találkozunk még! A Napos Oldal Alapítványnak pedig köszönet a szervezésért és sok munkáért, ami lehetővé teszi, hogy egészséges és nem egészséges emberek együtt nyaralhassanak!

Keress minket itt