Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány

„Küldetésünk, hogy teljesebbé tegyük a fogyatékossággal élők életét."
"A szeretet gyógyítja az embert, azt is aki adja, azt is aki kapja."

Hirdetés feladás itt!

Üzenet: Stalter Imre
2020.09.09

Ez úton keresek játékos óvatos birkózásra partnereket.. -ha úgy látja kísérővel jöjjenek,
de előtte tel. hívást kérnék a 06 1/33 33 625 számra (este éjjel reggel jobban elérhető.)
  -Egészséget javító, egymást segítő emberek  önfentartó klubja -1037 Budapest (Óbuda),
tréning, szabadidő telep  létrehozása a célunk

Üzenet: Jakubecz Tibor
2019.07.09

Ingyen felajánlanék  2 db nagy szekrényt 
 1db 2 ajtós   1db  3  ajtós  polcos  
Kapcsolatfelvétel:06/20 545 14 82

Üzenet: B.Csilla
2019.05.07

Önkéntes segítséget ajánlok fel, Szegeden, annak a rászoruló hölgynek, nagyon megbízható embernek és becsületének!! Aki kisegítő könnyű fizikai munkáért  cserébe amit nem tud ellátni, megengedné hogy olcsóbb albérleti szobában ott éljek! Hosszútávra gondolkodom!
Kb 25000ft tudnék maximum havonta fizetni! Szeged és maximum 5-8km környéke
Sürgős lenne! Már voltam önkéntes egy családnál ahol ingyen laktam segítségért! Most csak kisegítőként keresem valakit! Nem dohányzom! Nem iszom alkoholt! Csendes rendes vagyok!  Szükségem volna sürgősen, mert a jelenlegi albérletem pihenés szempontból egy pokol!     Kapcsolatfelvétel: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Üzenet: Major István 2017.12.07.
Major István vagyok látássérült. Frissítő, Kondicionáló, Izomlazító, Sport, Méz alakformáló,Talp
Masszást vállalok Bp-n (Számlaképes vagyok) Tel: 06 30 / 81-90-152 E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Üzenet: Krivián Barbara 2016.01.18.
Szeretettel várom kedves vendégeimet Lomi-masszázsra. Terápiás illóolajokkal is masszírozok. A terápiás illóolajok használata javítja az egészségi állapotot, fokozza a szervezet védekezőképességét. Fogyatékkal élőknek kedvezményt adok A http://lomierintes.hu/ honlapon is megtalál. Helyszín: Budapest, 14.ker. a Pillangó u.-i és Puskás Ferenc Stadion metrómegálló között. Szeretettel várom kedves vendégeimet. Párokat és 2-3 fős baráti kört is vállalok.
A masszázs teljesen erotika és szexmentes! Tel: +36/30-427-1520 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Barbara
Üzenet: 2012.03.12.
Önkéntesnek szeretnék jelentkezni,olyan 4-8 éves gyerekek mellé,akik járásukban nem korlátozottak.
Olyan,akinek minimális a fejlődési rendellenessége,és nem szorul segítségre,ha véletlen elesik,hanem magától képes felállni!!! OKJ gyermekfelügyelő végzettségem van. Azért ilyen gyerekeket keresem,mert nagyon lelkis vagyok,és ezért megrázna,egy nagyon nagyon más kisgyermek.
Borbély Csilla
Üzenet: 2007.05.17.
Teljesen akadálymentes szövetkezeti öröklakás eladó!
Pesthidegkúton, 24 éve épült lakótelepen 57 m2-es 1 + 2 félszobás, elő- és hátsókertes szövetkezeti öröklakás eladó. A lakás teljesen akadálymentes, központi fűtéses, kerekesszékes és/vagy idős emberek számára is kiválóan használható. A fürdőszobában zuhanyszék van, a WC külön helyiség, vízóra és fűtés fogyasztásmérő van felszerelve. A tetőtér beépíthető, +40-45 m2 hasznos terület hozható létre fent. Parkolási lehetőség a bejárati ajtóval szemben a járda túloldalán. Hátul fedett terasz és zöldterület. Csendes környék, zöldövezet. 
Érdeklődni lehet a 06-70/391-7939-es mobilszámon mindennap 10 és 20 óra között, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen (kérésre küldök fotót), vagy időpont egyeztetés után személyesen is.
Kovács Ika Ilona

Keress minket itt