Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány

„Küldetésünk, hogy teljesebbé tegyük a fogyatékossággal élők életét."
"A szeretet gyógyítja az embert, azt is aki adja, azt is aki kapja."

Hirdetés feladás itt!

Üzenet: András 2019.03.22.
Tisztelt Olvasó!
Régi elhasznált mosógépemet szeretném lecserélni előtöltős automatára.
 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Üzenet: Gréta
2018.11.08.
Fekete Gréta vagyok szegedi,
kerekesszékes lány. Hobbim a tájképek festése
(volt már kiállításom is 8 éve a Somogyi könyvtárban)
Képességeim fejlesztéséhez és további kiállítások szervezéséhez
a szakmában jártas, segítőkész, hasonló érdeklődésű hölgy(ek)
jelentkezését  várom a 70/606-17-58 számon sms vagy imélben
Kapcsolatfelvétel: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Üzenet: Csilla 2016.07.27.
Szegeden,fixen 50.000 ft os albérletet keresem,beteg nagymamámmal hosszútávra.1,5 szobásat.
AKÁR HÖLGY FŐBÉRLŐS!
alapvető,háztartási dolgok,legyenek,jó ha van internet kapcsolat.
tiszták,rendesek,szerények vagyunk.
Sürgős volna! Maximum 3.emeletig.
Akkor liftes lakásban!!
Ha földszint,vagy első,akkor lift nélküli.
sima ügy lenne,az anyagi is.Egy hó kauciót is fizetnék.Köszönöm
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üzenet: 2012.11.05.
Tisztelt Hölgyem / Uram!
Azzal a kéréssel fordulok önhöz, hogy szeretnénk egy elektromos mopedet, de nem tudjuk megvenni. Ha tudnának benne segíteni egy 120-130 kg négy kereküt felajánlással vagy kevés pénzért kb 10-50 ezer ft között. Mert nézegettünk minden fele, de a legolcsóbb is 100 ezer ft, de nekünk nem jut arra mert nyugdíjból élünk és hitel van a házon. Azért szeretnénk, mert az OEP elutasított minket, mivel ápolásin vagyok. A férjem nem tud kimozdulni, csak az udvaron járkál 3 ágú segédeszközzel.Ha menni kell vizsgálatokra betegszállítót hívunk.Előre is köszönjük.
Tisztelettel: Blánár Mihályné Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Üzenet: 2011.01.11.
Keresünk szekrényt vagy szekrénysort illetve konyhaszekrényt fogyatékkal élő árva fiatal számára. Ingyen vagy jelképes összegért. Lehetőleg Szegeden. Jelezni a 30/323-7057-es mobilszámon, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail lehet!
Takács Kata
Üzenet: 2009.10.16.
Mű szívbillentyűvel élő kisgyermeket nevelek,neki keresek otthoni használatra való prothrombin (INR) mérő készüléket. A sinkumar szedése miatt gyakran kell ellenőrizni a vér INR értékét és szegénynek nagyon rosszak a vénái, így fejvénában szokták szúrni, ami egy kisdednek nagy fájdalommal jár.
Szrapkó Mária (06204671910)
Üzenet: 2009.10.13.
Keresünk használaton kívüli, de működőképes TV-t, mosógépet, hűtőt, fagyasztót, kerekesszéket, kisrádiót, mobiltelefont vagy bármilyen használható tárgyat fogyatékkal élő időseknek, fiataloknak és intézetben élőknek. Ezek az emberek szűkös anyagi körülményeik miatt nehezen jutnak ezen javakhoz, amelyek derűsebbé és könnyebbé teszik napjaikat. A felajánlott tárgyakat el tudjuk szállítani. Jelezni a 30/323-7057-es mobilszámon, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail lehet! Kérlek, Adjátok tovább a hírt!
Takács Kata

Üzenet: 2009.09.23.
Tisztelt olvasók! Használható mosogépet keres egy rászoruló család. Első sorban Csongrád és Bács-Kiskun megyéből. A telefonszám:06/30 323-7057

Üzenet: 2009.07.18.
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!Volt párom mozgáskorlátozott ,érettségizett informatikus.Sajnos anyagi okok miatt szét kellett költöznünk és azóta sajnos az utcán van.Anyja kitagadta mondván neki nyomorék nem kell így haza nem mehet a rokonok mind elhajtották senkije nem maradt.Én már kifogytam,nem tudok már neki segíteni azért próbáltam meg itt.Keresnék egy olyan embert aki ott lakásért szerény térítési díjért magához fogadná.Segítene akár házi munka bevásárlás stb.A meosz nem tud segíteni pedig ez az ő dolguk lenne ezeket a fogyatékos embereket ilyen esetben elhelyezzék.Kérem ha valaki tud vagy hall valamit írjon mert nagyon fontos lenne hogy ne legyen hajléktalan.
Elöre is köszönöm 
Balogh Ildikó Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üzenet: 2009.03.23.
Most nagy kérésem lenne mindenkihez: Segítségre van szükségem. Ha valakinek van tudomása arról, hogy Budapest- Szolnok vonalon hol, melyik településen foglalkoznak bentlakásos formában fogyatékos gyermekkel, nagyon kérem, írjon nekem. A kisfiú most 17 hónapos. Negyedfokú agyvérzést kapott 29. heti kora születése után. Két sönt van a kis kobakjában, fejlesztő tornára lenne szüksége, napi szinten. A család nagyközségben él, nincs lehetőségük mindennap magán gyógytornára vinni a picit. Most volt neurológiai kontrollja, rettenetesen renyhe az izomzata, s azonnali szakmai segítségre lenne szükség. A család nem mond le róla, mindenki nagyon szereti, gyakran látogatnák, de mindenképp szükséges legalább 7 éves koráig az intenzív mozgás terápia. Kérem, aki tud valami hírt, hogy hol foglalkoznak ilyen típusú betegekkel, kérem írjon! Kérek mindenkit, aki szán rá pár kattintást, küldje, legyen kedves tovább, hátha pont ezzel tud segíteni. Nagyon köszönöm: Miklósiné Gudlin Gabriella Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üzenet: 2009.02.27.
Ha valaki tud Debrecenbe végezhető részmunkaidős vagy távmunka állást kérem szóljon nekem. Dóri Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üzenet: 2009.02.23.
T.olvasók!
Segítséget szeretnék kérni. A bátyám kórházban van nagyon beteg (nagyothalló) a látása megromlott nem tudunk vele kommunikálni a nagyothallókészülék hiánya miatt.
Ha van  valakinek és mellőzni tudja nagyon szívesen átvenném. Kérem segítsenek köszönöm:némethné 06303704101 Németh Lajosné Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üzenet: 2009.02.04.
Mozgássérült házaspár kisgyermekkel másfél vagy két szobás albérletet keres Szombathelyen vagy Szegeden liftes épületben. Érdeklödni a 06305070151 telefonszámon és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
e-mail címen lehet.

Üzenet: 2007.12.12.
Szociálpedagógus, családpedagógus diplomával, újságirói, adminisztrátori tapasztalattal állást keresek Veszprémben. 33 éves leszázalékolt nő. Távmunka, részmunkaidős foglalkoztatás érdekelne. Munkaügyi központól a foglalkoztatási támogatást akkreditált szervezet igényelheti uttánam. Barátsággal várom a leendő munkaadómat! :) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üzenet: 2007.03.01.
"Egy 8 éves gyermek részére keresnek gyermek-kerekesszéket. A Debrecen környéki faluban élő gyermek halmozottan sérült, értelmi fogyatékos és mozgássérült is, de mozgáskárosodása nem éri el azt a mértéket, hogy közgyógyellátásra kerekesszéket írjanak fel a számára. Kérem, aki tud segíteni, írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Előre is köszönjük!"

 

Keress minket itt