Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány

„Küldetésünk, hogy teljesebbé tegyük a fogyatékossággal élők életét."
"A szeretet gyógyítja az embert, azt is aki adja, azt is aki kapja."

„A példa a leghatékonyabb tanítók egyike, noha szótlanul tanít.” (Samuel Smiles) 

Kácsor-Macska Zsuzsanna vagyok. 1982-ben születtem látássérültként. Általános iskolai tanulmányaimat a Vakok Általános Iskolájában végeztem Budapesten, majd Kiskunmajsán a Dózsa György Gimnázium Idegenforgalmi Szakközépiskolájában érettségiztem 2002-ben.

Egyik legfontosabb célom az, hogy a bennem lévő belső erőt, küzdeni akarást megosszam olyan emberekkel, akik valamely nehézségük miatt nem látják a továbbvezető utat maguk előtt, ezért jelentkeztem a Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Karára Általános Szociális Munkás Szakra, ahol 2006-ban diplomáztam. 2008-tól levelező tagozaton folytattam tanulmányaimat a Szent István Egyetem Gazdaság-és Társadalomtudományi Karán Andragógia alapszak/Munkavállalói Tanácsadó szakon, ahol 2011-ben szereztem diplomát.

2007-től dolgozom szociális munkásként. Munkámat a sokszínűség jellemzi, Számos kihívással találkozom, de ezek engem mindig előre visznek, megerősítenek. Nagyon sok „emberi sorsot” látok nap, mint nap, amikből én is nagyon sokat tanulok.

Jelenleg a Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány munkatársaként egyik legfontosabb küldetésemnek tekintem, hogy feloldjam az emberekben lévő gátakat a fogyatékossággal élő emberekkel szemben, amelyek sok esetben az információhiányból fakadnak. Az Alapítvány gondozottjai számára legjobb tudásom szerint igyekszem alternatívát nyújtani nehézségeik leküzdéséhez.

Céljaim megvalósításában vakvezető kutyusom Grafit a legfőbb segítőm, aki szeretetével, pajkos vidámságával, a legnagyobb erőt adja nekem a mindennapok során.

Amennyiben munkám során segítségére lehetek, kérem keressen az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 70 582-0406 és e-mail-ben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Keress minket itt