Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány

„Küldetésünk, hogy teljesebbé tegyük a fogyatékossággal élők életét."
"A szeretet gyógyítja az embert, azt is aki adja, azt is aki kapja."

Hirdetés feladás itt!

 

Üzenet: Major István 2017.12.07.
Major István vagyok látássérült. Frissítő, Kondicionáló, Izomlazító, Sport, Méz alakformáló,Talp
Masszást vállalok Bp-n (Számlaképes vagyok) Tel: 06 30 / 81-90-152 E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Üzenet: Krivián Barbara 2016.01.18.
Szeretettel várom kedves vendégeimet Lomi-masszázsra. Terápiás illóolajokkal is masszírozok. A terápiás illóolajok használata javítja az egészségi állapotot, fokozza a szervezet védekezőképességét. Fogyatékkal élőknek kedvezményt adok A http://lomierintes.hu/ honlapon is megtalál. Helyszín: Budapest, 14.ker. a Pillangó u.-i és Puskás Ferenc Stadion metrómegálló között. Szeretettel várom kedves vendégeimet. Párokat és 2-3 fős baráti kört is vállalok.
A masszázs teljesen erotika és szexmentes! Tel: +36/30-427-1520 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Barbara
Üzenet: 2012.03.12.
Önkéntesnek szeretnék jelentkezni,olyan 4-8 éves gyerekek mellé,akik járásukban nem korlátozottak.
Olyan,akinek minimális a fejlődési rendellenessége,és nem szorul segítségre,ha véletlen elesik,hanem magától képes felállni!!! OKJ gyermekfelügyelő végzettségem van. Azért ilyen gyerekeket keresem,mert nagyon lelkis vagyok,és ezért megrázna,egy nagyon nagyon más kisgyermek.
Borbély Csilla
Üzenet: 2007.05.17.
Teljesen akadálymentes szövetkezeti öröklakás eladó!
Pesthidegkúton, 24 éve épült lakótelepen 57 m2-es 1 + 2 félszobás, elő- és hátsókertes szövetkezeti öröklakás eladó. A lakás teljesen akadálymentes, központi fűtéses, kerekesszékes és/vagy idős emberek számára is kiválóan használható. A fürdőszobában zuhanyszék van, a WC külön helyiség, vízóra és fűtés fogyasztásmérő van felszerelve. A tetőtér beépíthető, +40-45 m2 hasznos terület hozható létre fent. Parkolási lehetőség a bejárati ajtóval szemben a járda túloldalán. Hátul fedett terasz és zöldterület. Csendes környék, zöldövezet. 
Érdeklődni lehet a 06-70/391-7939-es mobilszámon mindennap 10 és 20 óra között, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen (kérésre küldök fotót), vagy időpont egyeztetés után személyesen is.
Kovács Ika Ilona

Keress minket itt